LOVE IS CHEMISTRY

SWEET SUMMER DREAMS

Tankerne er allerede fløjet sydpå. Jeg rejser til Italien på fredag, og jeg glæder mig som et lille barn. Jeg har shoppet så meget sommertøj, som jeg beklageligt ikke kan vise jer, da mit spejlrefleks kamera er gået i stykker – det er selvfølgelig sendt til reparation. Det tager bare lang tid sådan noget. Jeg nyder livet fuldt ud, og min kalender har været fyldt med middags aftaler, café besøg, shopping, fødselsdage og sight seeing i min hjerteby København. 
Her var jeg i Ikea med Caroline, og kigge på fremtidig boligindretning. Vi er begge to suckere for møbler osv . for tiden. 
Der er intet som en café burger, – er det ikke sandt? De er jo enorme, og umulige at spise op (måske med undtagelse fra min kæreste).
Kanalrundfart i København, med Caroline ved min side. En virkelig rar og afslappende oplevelse, som var et friskt spring væk fra de standard shoppeture. 
Kanalrundfart kan ikke gøres uden drikkevare (smoothie) i hånden, og vind i håret. 
Også har min søde dejlige kæreste været med ude og shoppe, hvor belønningen var en stor is. JA TAK!
Som jeg sidder her alene, savner jeg egentlig bare min kæreste.. KOM HJEM TIL MIG <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LOVE IS CHEMISTRY