ALL A GIRL NEEDS

OUTFIT OG DAGEN I DAG

Nom nom nom! Jeg har været i Lyngby Storcenter på tøsetur, med min mormor, mor og lillesøster, hvor vi spiste lækker frokost og shoppede lidt. Jeg kom ikke tomhændet hjem kan jeg afsløre! Det er min sæson nu kan jeg godt mærke, for jeg er vild med efterårsmode! Armygrøn, denim, nitter…… Elsker det hele. Det er også et stort plus, at tingene er lidt oversize, bløde og varme. Personligt kan jeg bedre lige tøjmulighederne i de kolde måneder, hvor man kan eksperimentere med lag på lag, have små jakker og cardigans på og ikke mindst tørklæderne, specielt i strik! 

I aften skal jeg i byen med manden og en veninde, så det skal nok blive godt. Som i kan høre er det i dag en  mere spændende dag end det har været de andre dage! Jeg elsker når der sker noget, og man oplever noget, selvom jeg da også elsker dovne-dage. De er bare så forudsigelige. Der er noget dejligt over at kunne dresse lidt op, og ikke bare hænge i jogging bukserne hele dagen. Her er hvad jeg havde på i dag i hvert fald. Noget fint og piget, det var hvad jeg var i humør til i morges: 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ALL A GIRL NEEDS