Så skal der brunches

Date + Escape plan

Yay, min kæreste har inviteret mig i biografen på søndag og se en valgfri film. Jeg valgte nok den mest rå og drengede film der var, så vi skal ind og se Escape Plan! Jeg tror ikke at Martin brokker sig i hvert fald. Filmen er med Stallone og Schwarzenegger i hovedrollerne, så det kan vidst ikke gå helt galt haha. Her er et resume fra Kino’s hjemmeside: 

Escape Plan’ er en action-thriller om Ray Breslin, der specialiserer sig i et helt særligt erhverv. Han tester fængslers sikkerhed. 

Det sker ved, at han lader sig indsætte som fange under falsk alias og derefter påviser over for de uvidende fængselsansatte og deres direktør, at der er huller i sikkerheden. En sidste og meget profitabel opgave dukker op, og Ray beslutter sig for at tage imod den, selvom han ikke kender placeringen eller de nærmere forhold i det hemmelige fængsel, der bliver kaldt “The Tomb”. 

Noget går dog helt galt, og hans plan for at slippe fri er umulig at føre ud i livet. Fængslet er nemlig bygget efter hans egne notater om flugtsikkerhed. Hans eneste chance er nu at alliere sig med en anden fange ved navn Emil Rottmayer. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Så skal der brunches