SRP tid

Update og billeder fra en dejlig juleaften

Wuhuu tid til en update. Jeg fik afleveret min SRP og kom noglelunde levende igennem det. Det var  krævende på den måde at man skulle have nok selv disciplin til ikke at udføre overspringshandlinger, og at der var en så hård deadline, hvor man altså ikke lige kan få udsættelse hvis man ikke er helt færdig. Jeg ende med at være godt tilfreds med min opgave, og jeg var hverken den der skrev SRP færdig i den første uge, men heller ikke den der sad oppe om natten de sidste to døgn, som man ellers hører om. En jeg kender skrev den på 24 timer!! Jeg var død af et nervesammenbrud skulle jeg hilse og sige, jeg er ikke altid særlig god til at håndtere pres. Det var jeg heller ikke da printerne på skolen overophede nogle timer inden afleverings fristen. 

Men det hele gik og jeg havde en rigtig dejlig juleaften med min familie i går! I dag er der dømt joggingbukse dag hjemme hos os, så jeg er gået i gang med nogle julegave indlæg til jer, for jeg har været vildt heldig i år! 
Her er nogle billeder fra vores juleaften. De første billeder er mine to søskende og jeg foran det virkelig flotte juletræ! Vi havde allesammen en rigtig dejlig aften sammen. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SRP tid