SWEET SUMMER DREAMS

NEW AND SPARKLY

Kan i huske mig? Jeg hedder Nanna. Nej i har ikke hørt fra mig alt for længe – men nu er mit kamera tilbage fra reparation, og det kribler og kilder i fingrene for at skrive og kreere nye indlæg og billeder til jer. Håndklædet er altså ikke blevet kastet i ringen! Tværtimod. I er nu i selskab med den ambitiøse Nanna, der har ladet fuldstændigt op til nye udfordringer. Der er også sket lidt nyt her på bloggen. Der er kommet ny header, og jeg har skrevet en ny ‘about’, så i kan få en bedre fornemmelse for, hvem hende der den rødhårede egentlig er!

Her er en lille billedbunke fra min dejlige dag i går, hvor jeg bagte boller, kage og hyggede med min kæreste og hans søsters to hunde.

‘Hygge’ for mig og min kæreste kan sagtens være at game et eller andet sammen. Eller se alle de Exorcism film vi kan opstøve. Ovenstående er ofte opskriften på en god aften (i følge os). 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SWEET SUMMER DREAMS