NEW IN

TØØØMMERMANDS WEEKEND

Jeg ville lige stikke hovedet ind og sige hej, inden jeg smutter i seng. Det var vildt i fredags, og hele lørdagen blev brugt på genoprettelse af en en nogenlunde velbefindende fornemmelse i kroppen. Jeg var i hvert fald svimmel hele dagen! Men mig og Martin fik det aller bedste ud af dagen sammen, hvor vi havde huset for os selv. Det skal jeg nok fortælle mere om! 

Jeg har en masse lallede billeder at vise jer, men i må lige nøjes med det her, det var lige hvad jeg kunne overskue! 

2

  • Hader virkelig folk der laver indlæg om deres forbrug alkohol, synes bare at det sænker standarten på en blog :(Undskyld

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Nu har jeg genlæst mit indlæg for at være helt sikker på, at jeg ikke har skrevet noget stødende. At du ligefrem kan hade “folk” (i det her tilfælde mig), fordi jeg er et ungt menneske, der en gang imellem går i byen, og ikke dækker over det på min blog, det er lidt vildt.MIN BLOG ER MIG OG JEG DRIKKER. BUM. Jeg kan ikke se hvad det præcist er der har provokeret dig. Men altså… Det er der jo ikke noget at gøre ved. For mig ryger standarden ned når bloggen ikke er mig. Jeg tilgiver dig – eller hvad man nu siger.

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NEW IN