EN AFTENTUR

Pool Party

I går var jeg til pool party, hvor jeg fulgtes med en masse af mine gamle venner, så det var rigtig dejligt at se dem igen! Der er pludselig gået lang tid siden 9. klasse, og vi har alle udviklet os rigtig meget. Nogen af os er vokset, andre har ændret stil og nogen af os er bare blevet ældre. Som vi sad der var det tydeligt hvor forskellige vi allesammen er, men også, hvor lidt det egentlig betyder. Poolen var opvarmet, så jeg fik endnu en chance for at lufte badetøjet.
Jeg kom til at tage den samme skjorte på to dage i træk.. Ja jeg indrømmer det. Men i går aftes var det bare med neonpink Bh inden under, for at gøre det lidt mere ‘spændende’ og festligt. 
JEG SAVNER MIT KAMERA

2

  • Undskyld men nu må jeg bare smile en smule, for jeg har aldrig forstået dem, som tager nyt tøj på hver dag 😛 Jeg går altid i mit højst to dage, medmindre det virkelig er blevet beskidt.

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Det er ikke fordi jeg smider mit tøj til vask fordi jeg har brugt det en gang. Jeg er bare sådan en der elsker at sætte nyt tøj sammen, og skifte udtryk fra dag til dag. Så når jeg har haft noget tøj på, og det ikke er blevet beskidt, hænger jeg det da bare tilbage i skabet igen 😀 Knus Nanna

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

EN AFTENTUR