Update og billeder fra en dejlig juleaften

Julegaver #1

Der er begyndt at poppe julegave-“høst” indlæg op på de forskellige blogs, og det der går igen ved dem alle er, at de starter med at undskylde og pakke janteloven væk. Men det går jeg stærkt ud fra at vi allerede har gjort, og at vi blot glædes ved de ting vi har fået, men lige så meget de ting vi har givet! Ja nu lyder jeg hellig, men jeg går meget op i at glæde min familie og venner med de helt rigtige gaver. Min pointe er at vi ikke skal undskylde for at have fået gode julegaver som vi er glade for. 
Jeg vil rigtig gerne vise alle de ting jeg har fået, for jeg er så glad for det hele! Jeg har valgt at dele det lidt op i kategorier, så det ikke bliver for voldsomt (og fordi jeg ikke lige orker at skulle tage pæne billeder lige nu haha). Til at starte med vil jeg vise jer det der hører under ‘beauty’ kategorien:
1. Fik jeg af min moster og onkel. Det er en creme der forebygger og virker imod uren hud, vildt god konsistens, og jeg glæder mig til at se resultater! Den lille tube er en læbesalve, som virker ret effektiv!
2. Er en heeel masse neglelakker fra min svigermor. Jeg har allerede lavet finde julenegle med rød og glimmer.
3. Taylor Swifts parfume ‘Wonderstruck’, og jeg synes den er vildt dejlig! Jeg har i mange år brugt Elizabeth Arden ‘Pretty’, men tilsidst trængte jeg til noget nyt. Den her dufter dejlig sødt af hindbær og blomster, så den er jeg meget glad for!
4. Denne æske fik jeg af min kæreste med en masse lækkert fra The Body Shop, med deres nye duft honning, som jeg synes er helt vild dejlig. Den dufter, frem for at lugte meget kraftigt som nogle af deres andre produkter gør. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Update og billeder fra en dejlig juleaften